Neobične tetovaže Jessice Albe poželjet će kopirati mnogi roditelji

Foto: Instagram

DJECA Jessice Albe oduvijek imaju posebno mjesto u njenom srcu, a odnedavno i na njenoj lijevoj ruci. 

Glumica se na Instagramu pohvalila kako je posjetila tattoo umjetnika dr. Woothisa iz Los Angelesa i počastila se trima zanimljivim tetovažama koje će je zauvijek podsjećati na rođenje njene djece. Naime, na ruci će joj od sad zauvijek biti iscrtana zviježđa koja predstavljaju tri zodijaka njezine djece: 14-mjesečnog sina Hayesa te kćeri Haven Garne i Honor Marie.

Iako bi sve učinila za svoju djecu, Alba često ističe kako je ustvari jako stroga u odgoju.

“Ako se moja djeca žale kad Cash i ja odlazimo na posao, pitam ih vole li svoj život i objasnim im da to sve nije besplatno. Njihov tata i ja naporno radimo da bi mogli imati sve što imaju. Zato se moraju brinuti o svojim stvarima“, ispričala je Alba u intervjuu za "Parents magazine".

Osim toga, oduvijek ih uči radnoj etici pa nikoga nije iznenadilo što su se njene starije kćeri od rođenja brata maksimalno uključile u brigu oko njega.

"Žele ga hraniti. Vole se igrati s njim. Žele ga nositi, pjevati mu i kupati ga. One vole raditi sve te stvari", kaže ponosna majka troje djece, ali priznaje da djevojčice ipak nimalo ne privlači mijenjanje pelena. Taj zadatak uvijek nju dočeka.

Pročitajte više