Neodoljiva dvogodišnjakinja sa sindromom Down nova je modna ikona

Foto: Facebook 

NAKON preslatkog Ashera, dječaka sa sindromom Down koji je krajem prošle godine "potpisao" unosan ugovor kao novi model Osh Kosh Bgosh-a još jedna mala zvijezda kreće njegovim stopama i tako mijenja lice ljepote. 

>>>Sjećate li se ovog slatkiša? Dobio je posao snova!<<<

Sjećate li se projekta Change the Face of Beaty - projekta kojim se želi podići svjesnost da ljepota zaista dolazi od "svih oblika, veličina i mogućnosti". 

I to zaista jest tako, što dokazuje i ova malena preslatka djevojčica kao i čelnici popularne britanske modne kuće Matalan kojima je malena Lily Beddall postala novo zaštitno lice, a plakati s njom kao glavnim modelom već se nalaze na čak 217 lokacija diljem zemlje. 

Veliku vijest o njenom uspjehu objavila je mama koja jednostavno nije mogla ostati ravnodušna na taj veliki uspjeh kojeg su postigli njena kćer i njena obitelj. 

"Priznajem, tako sam se rasplakala kada sam vidjela prvi plakat. Nisam si mogla pomoći. Za nju jednostavno ne postoje granice!", napisala je mama Vicki, a mi se skupa s njom nadamo da će sve te granice već uskoro maknuti, izblijediti, pomaknuti tako da sva, baš sva djeca i ljudi mogu ostvariti svoje želje u skladu sa svojim snovima i mogućnostima. I da društvo konačno prestane raditi razliku jer ako ćemo o tome - ljepota doista dolazi u svim oblicima, veličinama i mogućnostima." 

Bravo za malenu Lily i sve ostale Lily i Ashere koji će nam se smiješiti s plakata i biti nove zvijezde kojima ćemo se diviti. Diljem svijeta. Tako je i malena Lily od lokalnih plakata i postera prešla i međukontinentalne granice pa njeno neodoljivo lice krasi i web izdanje Matalana čak i na Bliskom Istoku.   

Pročitajte više