Nicole Kidman i Keith Urban skupa su 16 godina. Evo što savjetuju za uspješan brak

NA BRAKU je potrebno naporno raditi, ali kada pronađete pravu osobu, taj posao je puno jednostavniji. Nicole Kidman i Keith Urban proslavili su proteklog vikenda 16. godišnjicu braka i jedan su od slavnih parova čija priča pokazuje da, uz pravu ljubav i predanost, brak može trajati.

Romantika

Nicole Kidman upoznala je Keitha Urbana 2005. godine i zaljubili su se jedno u drugo na prvi pogled, ali to si nisu odmah rekli. Urbanu je trebalo četiri mjeseca da nazove Kidman nakon prvog susreta. Pjevač ju je 2006. iznenadio cvijećem u 5 ujutro na njezin rođendan, a ta romantična gesta navela ju je da se uda za njega.

Podrška

Nakon par mjeseci braka Urban je morao na odvikavanje od alkohola, a Kidman mu je bila najveća podrška u tim teškim trenucima. Godinama kasnije, kada je glumica izgubila oca, Urban je bio uz nju. Kidman kaže da se zahvaljujući njemu oporavila od teškog gubitka.

Granice

Ključ uspjeha braka Kidman i Urbana je provođenje zajedničkog vremena uz jasno postavljene granice. Kad su kod kuće, u Nashvilleu, ne rade. Kidman se riješila kućnog ureda te u krevetu ne koriste računala i nemaju televizor u spavaćoj sobi.

Zahvalnost

Kidman kaže da je susret s Keithom bio najbolja stvar koja joj se ikad dogodila. Sretna je što ga je upoznala i što se savršeno nadopunjuju. Urban se s tim slaže i kaže da mu je brak s pravom osobom najveće postignuće u životu.

Doprinos

Kidman svim parovima savjetuje da nastave doprinositi. 

"Kad se vjenčate, stvarate vas, postajete jedno. Ono što napravite od braka jedinstveno je za vas dvoje", izjavila je.

Vjera u pravu ljubav

Kidman kaže da je prilično rano shvatila da je Urban ljubav njezina života. Ona je romantična i vjerovala je da je on taj. Glazbenik je osjećao isto. Kaže da je Kidman "ona koju je tražio cijeli život". 

Pročitajte više