Nije li ovo najslađa Pampersova reklama ikada?

Screenshoot: YouTube 

IAKO nije baš toliko nova, u svakom je slučaju najslađa, iako se temelji na ne baš slatkim stvarima. Ali zato svaka mama zna, koliko god ne bile slatke, ove su situacije zapravo baš, baš slatke. Zar nisu? Pa pogledajte ih kako li su samo slatki:

Vjerujemo da jeste, ali ako još niste pogodili što ovi slatki klinci rade - šapnut ćemo vam: Oni (naravno) kakaju i baš su zbog toga postali manekeni u reklami za Pampers Sensitive maramice. Reklama je snimana pod motom "Don't fear the mess - enjoy the baby poo face".

Vjerujemo da prijevod nije potreban, posebno ako pogledate reklamu u cijelosti.

Ovakav preslatki slow motion napinjanja, obavljanja posla i na koncu miline opuštanja sigurno još niste vidjeli. Čak i kada ste doslovno buljili u svoje dijete dok je i samo, negdje u čošku, obavljalo svoje stvari. Da, možda bi ih trebali pustiti na miru i ne smetati ih gledanjem, ali oprostit ćete nam pelenaši - jer ste toliko slatki kada to radite. I znamo da će vrijeme brzo projuriti, da ćete se uskoro skrivati od našeg pogleda stacionirani na wc školjci i da će nam ta vaša "torta" s vremenom postati pregrozna da bi o njoj uopće pričali.

Do tada će se svaka mama rutinerski pozabaviti vašim pelenama, njenim sadržajem, vašom guzom i zato nam oprostite što si uzimamo za pravo da vas ometamo u vašim čarobnim trenucima i piljimo u vas dok još uvijek niste do kraja svjesni da je za ovu radnju često potrebno malo mira skrivenog od pogleda.

 

Pročitajte više