Nova generacija hrane za dojenčad

Foto: Promo

SVE što putem hrane i pića u organizam unosimo tijekom najranijeg perioda života utječe na naše cjeloživotno zdravlje. Majčino mlijeko je najzdravija prehrana za Vašu bebu i pruža Vašem djetetu ono što mu je najpotrebnije: hranu i ljubav.

Majčino mlijeko - najbolja hrana za Vašu bebu

Isključivo dojenje tijekom prvih šest mjeseci jamči da će Vaše dijete dobiti sve hranjive tvari koje su mu potrebne. Dojenje Vašem djetetu također pruža osjećaj sigurnosti i zaštite te jača njegov imunitet. Ako dojite, ne brinite se i što dulje dojite svoje dijete.

Što ako dojenje nije moguće?

Međutim, neke žene ne mogu dojiti ili trebaju nadohranu za svoju bebu. Zato trebaju sigurne, zdrave i provjerene mogućnosti za svoju djecu. U tim, često stresnim situacijama važno je izabrati mliječni pripravak koji će na najkvalitetniji način zadovoljiti prehrambene potrebe Vašeg djeteta, no odluka o uvođenju dodatne prehrane treba se prihvatiti samo prema savjetu medicinskih stručnjaka.

Upoznajte Aptamil - novu generaciju dojenačkih mliječnih pripravaka.

Prijelazna hrana za dojenčad Aptamil temelji se na dugogodišnjim znanstvenim istraživanjima i inovacijama i pažljivo je osmišljena da zadovolji prehrambene potrebe beba u različitim fazama rasta i razvoja onda kada dojenje nije moguće ili Vaše dijete treba nadohranu, a po preporuci medicinskih stručnjaka.

ZNATE LI DA JE PRIJELAZNA HRANA ZA DOJENČAD APTAMIL NADAHNUTA S 40 GODINA ISTRAŽIVANJA MAJČINOG MLIJEKA?

Inspiriran majčinim mlijekom, Aptamilov stručni tim kompanije NUTRICIA, s više od 500 znanstvenika, svoje inovacije temelji na više od 40 godina istraživanja majčinog mlijeka kao i na više od 120 godina iskustva u istraživanju prehrane od ranog početka života.

Nova prijelazna hrana za dojenčad Aptamil 3 je namijenjena prehrambenim potrebama dojenčadi starije od 10 mjeseci i ne može se davati novorođenčadi. Koristi se kao tekući dio raznolike prehrane. Uvođenje djelomičnog hranjenja mlijekom za dojenčad može imati negativan učinak na dojenje i zato je važno što dulje dojiti dijete.

Prijelazna hrana za dojenčad Aptamil 3 sadrži hranjive tvari * poput onih koji se mogu pronaći u majčinom mlijeku (*omega 3 i 6 masne kiseline).

Sadrži i HMO - oligosaharid humanog mlijeka, HMO 3'-GL dolazi iz jedinstvenog (Lactofidus®) procesa proizvodnje.

A dodatak vitamina C i D doprinosi normalnom funkcioniranju imunosnog sustava.

Važna napomena: Važno je držati se uravnotežene prehrane tijekom trudnoće i nakon porođaja. WHO (Svjetska zdravstvena organizacija) preporučuje isključivo dojenje tijekom prvih šest mjeseci života pa nastavite dojiti što dulje.Odluka o uvođenju dodatne prehrane prihvaća se samo prema savjetu medicinskih stručnjaka, na temelju pojedinačnih  potreba za rast i razvoj dojenčeta.

Želite znati više? Pogledajte ovdje.

Index promocija d.o.o. ne odgovara za sadržaj članka oglašivača i točnost informacija. Molimo vas da se za sve savjete obratite svom liječniku ili ljekarniku. 

Pročitajte više