Novopečena mama probušila uši kćeri staroj samo jedan dan, ljudi je žestoko napali

Foto: TikTok

NOVOPEČENA majka, koja na TikToku objavljuje pod imenom svoje kćeri Lare, našla se na udaru kritika jer je probušila uši svojoj kćeri staroj samo jedan dan. U videu koji je snimljen samo nekoliko sati nakon rođenja djevojčica ima sitnu naušnicu u obliku cvijeta, zbog čega su mnogi napali majku. No drugi su branili tu odluku rekavši da je u nekim kulturama uobičajeno probušiti uši djeci u ranoj dobi.

@laraticaofficial 1 𝚍𝚊𝚢 𝘃𝘀 𝟹 𝚖𝚘𝚗𝚝𝚑𝚜 💫 #foryou ♬ original sound - Slamuri

"Opa, ovo je potpuno nova razina. Jednostavno ne razumijem. Bušenje isto boli kad su u pitanju bebe i odrasli. Nemojte se zavaravati", kaže jedna osoba.

"Zar ne bismo trebali svakome dati na izbor hoće li bušiti uši ili ne? Moja djeca će donijeti odluku kad budu razumjela o čemu se radi", ističe druga.

Iako nije poznato gdje žive Lara i njezina majka, prema riječima autorice videa, djevojčici su uši probušili neonatolozi u bolnici.

"Ako to rade liječnici specijalizirani za njegu novorođenčadi u bolnici pri rođenju, vjerojatno nema razloga za brigu i napadanje majke", stala je treća osoba u obranu majke.

"U mojoj zemlji djevojčicama se uši buše prvog dana kada se rode", tvrdi četvrta.

"Sviđa mi se ovaj princip. I ja bih to učinila da imamo taj izbor u bolnici", zaključuje peta.

Pročitajte više