Odgojiteljica porukom raznježila roditelje: Svijet treba više ovakvih ljudi

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

INTERNET je oduševljen odgojiteljicom koja je djeci više od edukatora. Njezinu bilješku roditeljima podijelila je na Instagramu jedna mama. Poruka ima naslov "Pažljivo postupajte".

U svojoj dirljivoj obavijesti roditelje je zamolila da pošalju poruku teksta "pažljivo postupajte" ako smatraju da njihovo dijete treba dodatnu podršku zbog problema u obitelji.

"Ako obitelj ima poteškoća kod kuće, željela bih djetetu pružiti dodatnu podršku u predškoli. Razumijem da se detalji ne mogu uvijek dijeliti i to je u redu. Zato, ako vaše dijete dolazi nakon teške noći, jutra ili vikenda, samo mi pošaljite tekstualnu poruku ili e-mail s riječima pažljivo postupajte", napisala je.

"Ništa neću reći niti pitati. Tako ćete mi dati do znanja da vašem djetetu možda treba posvetiti dodatnu pažnju, biti strpljiv, pomoći i obasipati ga ljubavlju preko dana", dodala je odgojiteljica. 

Objava je u samo jednom danu skupila preko pola milijuna lajkova.

"Ovo je sjajna učiteljica. Blagoslovljeni ste jer imate osobu koja je toliko posvećena djeci", "Svijet treba više ovakvih ljudi", "Tvoje dijete je stvarno sretno", neki su od komentara.

Pročitajte više