Osmogodišnjak iz Kine brutalno istukao dvogodišnjakinju i ukrao joj slatkiše

Foto: Weibo

SNIMKE nadzorne kamere iz Kine uhvatile su trenutak kada je osmogodišnji dječak nasilno napao dvogodišnju djevojčicu kako bi joj ukrao grickalice koje je držala u rukama.

Dječak imena Zhuang ušao je 5. svibnja u dom djevojčice, koja se sama igrala. Navodno ju je tražio da mu preda grickalice koje je jela i držala u rukama, a kada je to odbila, počeo ju je tući. Udario ju je dva puta pa pobjegao kad je njezin djed počeo vikati. 

Djevojčica je zadobila ozljedu glave i izgubila je četiri zuba te se procjenjuje da će se oporavljati dva mjeseca. 

Next Shark izvještava da su Zhuangovi roditelji u početku poricali umiješanost svog sina u napad sve dok nisu vidjeli spornu snimku objavljenu na mreži Weibo. Kad su se suočili sa sinom i pitali ga zašto je to napravio, on im je odgovorio: "Tučem druge kada poželim."

Majka dvogodišnjakinje izjavila je da obitelj nikada nije imala problema sa Zhuangovom obitelji, koja je priznala da si ne mogu priuštiti plaćanje odštete te molili obitelj napadnute djevojčice da napad ne prijavi policiji. Roditelji djevojčice ipak su prijavili napad jer im se Zhuangovi roditelji nisu htjeli ispričati pa je slučaj sada pod istragom.

Korisnici Weiboa kritizirali su kineske zakone o maloljetničkom kriminalu, a neki sugerirali da dječak možda ima antisocijalni poremećaj osobnosti.

Upozoravamo vas da je snimka uznemirujuća, a možete je pogledati ovdje.

Pročitajte više