Pokušajte ostati imuni na ovaj trenutak: Djevojčica dobila lutku koja je ista kao i ona

Screenshoot: Facebook

SVI MI imamo nekakve želje, nešto što će nas činiti neizmjerno sretnima. Nešto što drugima možda ne bi nikada palo na pamet, a nekoga bo usrećilo kao nikada u životu. Jedan takav poklon, jedan takav predivan trenutak doživjela je ovih dana djevojčica iz Teksasa kada je na poklon od svojih roditelja dobila lutku koja je ista kao i ona.

Emma naime ima protezu umjesto desne noge, što je vjerujemo, ograničavajući faktor koji u određenoj mjeri sigurno utječe na njen život, ako ništa drugo onda barem u dojmu da se po nečemu razlikuje od drugih. Zato ju je ovaj poklon toliko i oduševio, jer je dobila lutku koja nije kao druge lutke, već upravo kao ona.

Njenom oduševljenju, sreći i zahvalnosti nije bilo kraja kada je otvorila lutku i pomaknula karton koji je skrivao lutkine noge. Jer one su bile baš kao i njene – jedna zdrava, a druga s protezom.
Emmi je to značilo više od ičega što je vjerojatno ikada dobila u životu. Pokazala je to s toliko sreće na njenom licu, s toliko iskrene, iskrene sreće kojoj je do danas svjedočilo više od 28 milijuna ljudi.

Toliko je ljudi naime pogledalo ovaj video, koji je njena mama objavila na Facebooku. Roditelji su lutku naručili od tvrtke A Step Ahead Prosthetic koja se inače ne bavi proizvodnjom lutaka, ali su na upit roditelja odlučili usrećiti Emmu i napraviti ovu unikatnu lutku.
I bio je to pun zaista pun pogodak!

Pogledajte stoga ovaj trenutak i pokušajte ostati imuni na njene suze radosnice.

Pročitajte više