Rezervirajte svoj paket i provedite Božić kao Kevin u "Sam u kući 2"

Foto: WeHeartIt

JESTE li ikada pomislili kako bi bilo divno provesti Božić kao da ste Kevin u ''Home Alone'', onaj put kada je završio u New Yorku i guštao na najjače u njujorškom Hotelu The Plaza? E pa sada to i možete! 

Naime, čelništvo Hotela The Plaza u svoju je božićnu ponudu uvrstilo paket Home Alone koji će vas vratiti u vrijeme filma ''Sam u kući 2'', a cijeli se paket bazira na vremenu koje je Kevin proveo u New Yorku. 

Paket uključuje gotovo sve što se u filmu moglo vidjeti, u čemu je Kevin uživao (bez lopova).

Sobe su kao na filmu, čak je i jelovnik planiran prema filmu, a gostima se nudi razgledavanje grada Kevinovim koracima. Tako će svaki gost koji rezervira ovaj paket moći posjetiti sva mjesta iz filma, ali je osoblje ipak razmišljalo o tome da će "sam u kući" možda poželjeti biti netko tko je punoljetan pa im se, uz cijelu ponudu različite fine klope, nude i kokteli. 

Doduše, biti "sam u kući", u jednom od poznatijih njujorških hotela, ima i svoju cijenu, a paket se može rezervirati od 1. prosinca. 

Ako poželite biti malo sami.... 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz sam u kući 2, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: sam u kući 2. 

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
 

Pročitajte više