Reality zvijezda iznenadila priznanjem da ne voli svoje tijelo nakon porođaja

ZVIJEZDA reality emisije Good Bones Mina Starsiak Hawk je u rujnu rodila svoje drugo dijete, a sada je odlučila progovoriti o očekivanjima društva da prihvati svoje tijelo nakon trudnoće.

"Ne mogu nježno prigrliti svoje tijelo nakon porođaja, posebno svoj ožiljak", napisala je na početku svoje objave na Instagramu.

"To me ne podsjeća na moju sposobnost da 10 mjeseci stvaram život i potom ga rađam... Moja nevjerojatna djeca to rade! Podsjeća me da sam bila presječena i sastavljena na način zbog kojeg se više ne osjećam kao ja", priznala je.

Rekla je i da se bori s osjećajem krivnje zbog želje da uvuče trbuh.

"Iz nekog se razloga loše osjećam zbog toga. Zato što bih trebala voljeti svoje tijelo bez obzira na sve i ako ga ne volim, nisam dovoljno feministična ili dovoljno jaka da se borim protiv društvenih normi", objasnila je te dodala: "Ali ne volim ga. Ne volim svoj ožiljak, struk ili trbušne mišiće koji su se razdvojili i vjerojatno se više nikada neće spojiti."

Priznala je i da se planira podvrgnuti estetskoj operaciji kojom će ukloniti ožiljak, ali i ubrzati oporavak trbušnih mišića.

Iako je očekivala da će njezina objava izazvati lavinu kritika i negativnih komentara, dogodilo se potpuno suprotno. Mnogi su je pohvalili zbog iskrenosti, piše Today.

Pročitajte više