Rečenicu koju je Marijana Batinić rekla Petri Nižetić razumjet će svaki roditelj

IAKO se mnogima čini da znaju sve o odgoju djece i roditeljstva, tek kad i sami postanu roditelji, shvate da su to nije tako. Točnije, da su sve te godine živjeli u zabludi. Štoviše, već u prvim danima roditeljstva većina shvati da je pred njima još jako puno toga što moraju naučiti i shvatiti.

Nije tajna da su Marijana Batinić i Petra Nižetić Mastelić najbolje prijateljice već dugi niz godina i da sve životne faze prolaze zajedno, ali čari majčinstva su upoznale u razmaku od nekoliko godina. Naime, Marijana je rodila kćer 2015. godine, dok je Petra prvog sina rodila prije šest mjeseci. Upravo zato novopečena majka priznaje kako tek sada shvaća stvari o kojima joj je prijateljica pričala.

"Znala si mi reći: tek kad budeš majka, razumjet ćeš o čemu ti pričam. Sve si bila u pravu, sestro", napisala je Nižetić u opisu fotografije na kojoj prijateljice poziraju zagrljene.

No, iako joj se čini kako joj je sada sve kristalno jasno, pred njom su brojni izazovi roditeljstva. Zato, kako bi svima olakšali odgoj djece, stručnjaci savjetuju tri provjerene odgojne metode, a kada se poželite nasmijati na vlastiti račun, provjerite urnebesne roditeljske objave na društvenim mrežama koje garantirano izvlače osmijeh na lice te olakšavaju svakodnevicu.

Pročitajte više