Rođeni talent: Ova četverogodišnja djevojčica zna više o šminki nego ijedna od nas!

Foto: Instagram

TALENTI se rađaju, vještine se bruse i dok neka djeca već u ranoj dobi pokazuju iznimno zanimanje za glazbu, sport, glumu, neka se djeca pronađu u nečem drugom.
 
I neka je tako jer dok god pokazuju strast za nečim znači da su usmjereni, željni novih znanja, učenja, napretka, a ako pak pokažu veliko zanimanje da postanu velike Instagram zvijezde, zašto ih sprečavati u tome. Netko danas zarađuje ogromnu lovu na internetu i bila bi velika greška zatomiti ovakav talent. 
 
Pričamo o maloj četverogodišnjoj djevojčici koja je od malih nogu pokazala veliko zanimanje za šminku i danas je toliko dobra u tome da joj zaista mogu pozavidjeti mnoge žene diljem svijeta. 
Da je lako našminkati se, napraviti frizuru i stilski se skockati ne bi danas imali ni vizažiste ni stiliste koji pak ne bi radilo to što rade da nisu prošli svakojake škole. 
 
Ako želite naučiti kako to radi najmlađa i najslađa šminkerica na svijetu pogledajte kakvim vas sve savjetima može naučiti ova mala Makayla - vizažistica i frizerka bez premca. 
 
Makayla još nema svoj profil na Instagramu, ali ih redovno objavljuje njena teta Lou Flores, poznata beauty blogerica koju prati gotovo milijun obožavatelj(ic)a. 
 
Pogledajte kako Makayla radi princeza look


 
Kako je vješta s frizurama. Nije lako napraviti ovakve božanstvene uvojke

 
 Prava je maherica i kada je o ekstenzijama riječ 
 

Pročitajte više