Savršena knjiga za mame i tate uskoro je u knjižarama

Foto: 123RF, Promo

NAKON velikog ovogodišnjeg hita , dolazi nam novi bestseler o modernom roditeljstvu.

Knjigu je napisala Sarah Turner i naslovila je "Ne baš savršena mama" (engl. "The Unmumsy Mum"). Mnoge mame će se odmah poistovjetiti s naslovom jer su zahtjevi današnjeg života jednostavno preveliki. Savršenstvo je nemoguće postići i istovremeno zadržati zdrav razum. No je li i nesavršen roditelj ipak savršen? Svakako! I zato je ova knjiga upravo ono što trebate pročitati ako osjećate velik pritisak prilikom uzdizanja djeteta. Knjiga će u knjižare stići krajem mjeseca, a mi smo dobili ekskluzivu na prvo predstavljanje naslovnice u medijima.

"Tisuće ljudi obožavaju objave Sare Turner jer na urnebesan i bolno iskren način opisuje majčinstvo. Od veličanstvenih trenutaka roditeljskog života do emocionalnih ponora kada se osjećate kao da možda niste stvoreni za tu ulogu, ovaj neuvijeni prikaz stvarnosti majčinstva osvojio je srca roditelja diljem svijeta. Ne baš savršena mama ne libi se nijedne teme – od izrazitog manjka sjaja u trudnoći do naoko beskonačnih noćnih hranjenja; od druženja za majke i dojenčad do povratka na posao; od nošenja s dječjim bijesnim ispadima do snalaženja u paklu igraonica. Ova vam knjiga neće reći kako biti roditelj, što kupiti ili kako se trebate osjećati. Osvježavajuća iskrenost zajamčeno će vas nasmijati, a možda i rasplakati te ćete nesumnjivo odahnuti zbog spoznaje da sasvim sigurno niste jedini..."

Uskoro ćemo više pisati o ovom naslovu jer očekujemo da je savršeno nesavršen. Baš kako treba biti da bismo živjeli sretnijim životima i odgojili sretnije dijete.

Pročitajte više