Sin Eve Longorije slavi prvi rođendan: "Najbolja godina u mom životu!"

Foto: Instagram

SIN Eve Longorije, maleni Santiago, slavi veliki, prvi rođendan.

Ponosna je mama tim povodom objavila fotografiju na svom Instagram profilu i s obožavateljima podijelila svoj doživljaj majčinstva.

"Ma kako li je samo ovo vrijeme brzo prošlo! Navršio je već godinu dana i nije više mala beba. Prošla je godina bila najbolja godina u mom životu. Imati ovu divnu dušu pored sebe koju svako jutro budim i navečer uspavljujem, naprosto je čarobno. Svaki osmijeh na tvom je licu za mene čista radost. Hvala ti što si me izabrao da budem tvoja mama. Volim te, ljubavi moja! Sretan rođendan, Santi", napisala je Eva. 

Lijepe su želje na Instagramu ispisali i mnogobrojni poznati i slavni, a Victoria Beckham bila je jedna od prvih koji su Evinom dječačiću odlučili čestitati prvi rođendan.

"Sretan ti rođendan, bebo, volimo te svi i šaljemo ti puno poljubaca", napisala je Victoria uz koju su se rođendanskim željama pridružile još i Reese Witherspoon, Miranda Kerr, Natalie Portman, Ricky Martin i mnogi drugi. 

Eva je sinčića Santiaga dobila s Joseom Bastonom s kojim se upoznala 2013. godine preko zajedničkih prijatelja, a prošli su mjesec proslavili i treću godišnjicu braka. 

Pročitajte više