Šestogodišnjak spasio sestricu od pobješnjelog psa, javile mu se brojne zvijezde

Foto: Instagram

ŠESTOGODIŠNJI Bridger Walker iz Wyominga riskirao je svoj život kako bi od pobješnjelog psa spasio mlađu sestricu. Kad je pas 9. srpnja napao njegovu sestru, mališan je hrabro uletio, a pas ga je izgrizao po licu i glavi. Unatoč ozljedama uspio je zgrabiti sestrinu ruku i pobjeći s njom na sigurno. 

Priču je na društvenim mrežama podijelila njegova teta Nikki Walker i otkrila da je dječak dobio 90 šavova.

"Moj nećak je junak koji je spasio svoju seku od napada psa. On sam je primio ugrize kako pas ne bi dohvatio njegovu sestru", opisala je.

Bridger je prevezen u bolnicu, a njegovu hrabrost prepoznala su i neka slavna imena. Glumica Anne Hathaway oglasila se na Instagramu. 

“Nisam Avenger, ali znam prepoznati heroja kad ga vidim. Mogu se samo nadati da sam upola hrabra kao ti, Bridger. Želim ti što lakši oporavak”, napisala je pa označila glumca Marka Ruffala te ga upitala traži li saveznika (glumac koji je utjelovio Hulka u filmu The Avengers, op.a.).

Glumac se još nije javno oglasio, ali Bridgerova obitelj kaže da su se, između ostalih, dječaku javili Tom Holland, Hugh Jackman, Zachary Levi, braća Russo i Robbie Amell.

Pročitajte više