Stormi Webster ima tek godinu dana, ali se već može pohvaliti prvom naslovnicom

Foto: Instagram

KĆI Kylie Jenner Stormi Webster nedavno je proslavila prvi rođendan, a osim što su joj roditelji pripremili spektakularnu proslavu, mnoge su šokirali i neobičnim poklonima kojima su obasuli svoju miljenicu.

No da djevojčica ne živi životom kakvim žive njeni vršnjaci dokazuje i najnoviji projekt u kojem je sudjelovala. Naime, iako ima tek godinu dana, Stormi se može pohvaliti prvom naslovnicom. U društvu svoje mame Kylie Jenner i bake Kris Jenner pozirala je za arapsko izdanje časopisa Harper's Bazaar.

Iako je svjesna da će je vjerojatno mnogi kritizirati što je dopustila da njena djevojčica pozira za naslovnicu, Kylie je objasnila kako je svima u njihovoj obitelji potpuno prirodno biti pod stalnim povećalom javnosti. Kako je i sama istaknula, ona je imala svega 9 godina kada se popularni show "Keeping Up with the Kardashians" počeo snimati, piše InStyle.

"Naravno, postoje trenuci kada imate osjećaj da je vaša privatnost napadnuta, ali volim svoje obožavatelje i imam s njima snažan odnos. Volim dijeliti trenutke s njima, nadahnjivati ih i puštati ljude u svoj život. Osjećam da sam definitivno stvorena za ovo što radim", zaključila je Kylie, a prema svemu sudeći vjeruje da ni njenoj kćeri slava neće teško pasti.

No poziranje za naslovnice u obitelji Kardashian nije ništa neobično. Čak i ako još uvijek niste krenuli ni u osnovnu školu, a punoljetnost je jako daleko od vas. Tako se još 2011. godine Kourtney Kardashian na naslovnici časopisa Parenting pridružio sin Mason, dok je Kendall Jenner imala svega 15 godina kada je pozirala za American Cheerleader. 

Pročitajte više