Supruga Bodeja Millera kaže da je kućni porođaj blizanaca bio "kao iz snova"

PRIJE nešto manje od dva tjedna slavni skijaš Bode Miller i njegova supruga Morgan postali su roditelji blizanaca. Porođaj je bio sve samo ne tipičan, ali Morgan tvrdi da sada drugačije ne bi ni odabrala.

“Presretna sam jer je sve odlično prošlo. Bebe su zdrave, porođaj je bio brz i nije bilo problema ni komplikacija. Iskreno, bilo je poput sna”, otkrila je za časopis People.

Blizance su porodili slavni skijaš i njegova majka jer je porođaj neočekivano brzo krenuo.

“Za Bodeja je bilo super podijeliti takvo iskustvo s majkom, za nju da porodi prve blizance. Ona je bila primalja i nisam mogla imati boljih dvoje ljudi kraj sebe”, dodala je Morgan koja je majka 13-mjesečnog Eastona Vaughna Reka te četverogodišnjeg Edwarda Nasha Skana, kao i maćeha Bodeovom šestogodišnjem sinu Samuelu Nathanielu i 11-godišnjoj kćeri Neesyn Dace, dok se 19-mjesečna Emeline Grier tragično utopila u lipnju 2018.

Zahvalna je bližnjima koji joj olakšavaju posljednje dane i pomažu pa ona može biti fokusirana na novouređene sinove.

“Prvih tjedan dana sam provela u krevetu i dojila ih na zahtjev. Najveći izazov nisu dvije male bebe, nego 13-mjesečno i četverogodišnje dijete koji su još uvijek mali i trebaju moju pažnju”, smatra Morgan.

Par još nije donio odluku koja će imena nadjenuti sinovima koji su rođeni 8. studenoga.

Pročitajte više