Supruga Stjepana Božića se pohvalila: "Bebica je isti tata!"

Foto: Instagram

NA domaćoj sceni u tijeku je pravi baby boom, a među poznatim Hrvatima u slatkom iščekivanju još jednom se našao i bivši boksač Stjepan Božić.

Naime, on i supruga Petra Maričić su u srpnju otkrili da očekuju prinovu, a nijedno od njih nije skrivalo sreću zbog toga. Štoviše, Petra na Instagramu redovito objavljuje trudničke trenutke pa je tako sa svojim pratiteljima podijelila i vijest da im stiže djevojčica.

Nedavno se požalila da se osjećala "kao bova", a onda joj je raspoloženje podignuo odlazak liječniku. Naime, supruga boksača se pohvalila ultrazvukom na kojem se vidi njihova djevojčica Emma Katarina.

"Kaže doktor da je bebica isti tata. Iste crte lica, isti gard... Ljubav mog života", napisala je u opisu simpatične fotografije na kojoj djevojčica zbilja ima boksački gard.

Podsjetimo, Božić je u veljači treći put stao pred oltar, a njegovoj supruzi Petri Maričić ovo je drugi brak. Dok Božić iz prošlih brakova ima troje djece, 12-godišnjeg Dominika, 10-godišnjeg Mateja i trogodišnju Luciju, Petri će ovo biti drugo dijete. Naime, ona je majka 12-godišnjeg Lucasa.

Pročitajte više