Tata čuo razgovor između nove žene i sina pa otkazao proslavu Majčinog dana

Foto: Shutterstock

ZDRAVE granice vrlo su važne u romantičnim i obiteljskim odnosima. Ako ih nema, netko nam može nanijeti štetu, čak i nenamjerno.

Tata, koji se predstavlja kao Fred Walker, progovorio je na Redditu o situaciji u kojoj se našao. On iz prvog braka ima 13-godišnjeg sina, koji je introvertan. Nedavno je slučajno načuo razgovor svoje druge supruge i sina pa odlučio otkazati proslavu Majčinog dana. Tada je situacija u obitelji eskalirala.

"Jučer sam ranije došao s posla da dogovorimo finalne detalje jer smo planirali proslavu Majčinog dana u restoranu, gdje bismo pozvali i obitelj supruge. Dok sam ulazio, čuo sam da supruga ispituje mog sina može li me uvjeriti da on ostane kod kuće i da ne ide s nama. Sin ju je upitao zašto, a ona mu je rekla da će zbog njegovog introvertnog i društveno nesposobnog stava njezinoj obitelji biti neugodno i da će svima pokvariti raspoloženje", pojasnio je pa dodao da je sin maćehi pokušao obećati da će komunicirati i družiti se sa svima, ali ona mu je rekla da to ne prihvaća.

"Na kraju je puknula i rekla mu da ona zapravo nije njegova mama pa ne shvaća zbog čega silno želi slaviti Majčin dan s njom. Onda je neki komentar dobacila i moja pokćerka. Kad su me ugledale, zašutjele su. Sinu i pokćerki sam rekao da odu u svoje sobe, a supruzi da je proslava otkazana. Pokušala se svađati i uvjeriti me da nisam čuo cijeli razgovor, ali moja odluka je bila donesena", nastavio je.

Žena je bila bijesna, a onda je ujutro pokupila kćer i stvari te otišla svojim roditeljima. Muškarca zanima misle li drugi da je pogriješio, a gotovo svi su stali na njegovu stranu.

"Stao si u obranu svog sina, ponašanje tvoje supruge prema njemu je nedopustivo", "Siguran sam da ovo nije prvi put da se tako ponijela prema njemu", "Žao mi je tvog sina. Sa ženom trebaš ozbiljno razgovarati. Ako ga ne može tretirati kao dio obitelji, vrijeme je da se razvedete", neki su od mnogobrojnih komentara.

Pročitajte više