Tata se pohvalio: "Moja djeca nikad nisu jela u McDonald’su, radije biraju jastoga"

Screenshot: TikTok

TATA iz Ujedinjenog Kraljevstva uzvratio je trolovima koji su ga kritizirali jer djecu hrani jastogom i hvali se da nikad nisu jela u McDonald’su. Brzu hranu, kaže, nikad ne bi ponudio djeci. Na TikToku je objavio snimku sinova koji doručkuju omlet od jastoga.

"Kad djeca uživaju u finijim stvarima u životu", napisao je u opisu snimke koja je mnoge razljutila.

"Ne može si svatko priuštiti da hrani djecu omletom od jastoga", kaže jedna osoba.

@bali_entrepreneur When your kids enjoy the finer things in life #goodfood #childnutrition #nutrition #vlog #entrepreneurlife ♬ original sound - Bali Entrepreneur

"To je cool, ali većina nema mogućnosti prehranjivati djecu na takav način", slaže se druga.

"Bravo, zbog toga si puno bolji od nas ostalih", kritizirala ga je treća.

Tata je potom snimio video kojim je odgovorio na stotine negativnih komentara.

@bali_entrepreneur Replying to @Loufenocchi your right but there are far better options out there than fast food establishments. #nutrition #kidsnutrition #junkfood #healthyfood ♬ original sound - Bali Entrepreneur

"Samo želim razjasniti da mi nije bila namjera referirati se na privilegije i ostale gluposti. Video je snimljen tijekom doručka u sklopu kojeg je bilo ponuđeno puno hrane, uključujući razne poslastice, ali moja djeca su umjesto svega toga odabrala omlet od jastoga. Kao roditelju, to mi je bio trenutak ponosa koji potvrđuje da se sve podučavanje o svjesnijoj prehrani isplatilo", pojasnio je.

"Moja djeca nikad nisu jela u McDonald’su i vjerujem da je to razlog zašto moji sinovi biraju bolju opciju. Ne radi se o bogatstvu, već o učenju o hrani", zaključio je.

Pročitajte više