Trudnoća u vrijeme pandemije: Otkazani tečajevi, zabranjene posjete u bolnici

NUTRICIONISTICA Ellie Bullen ušla je u 26. tjedan trudnoće. Baš kao i većina budućih majki u ovom trenutku se osjeća zabrinuto. Zbog pandemije su otkazani trudnički tečajevi, a u bolnicama su zabranjene posjete. Nakon što je pročitala da prvih osam tjedana bebinog života neće smjeti imati goste, briznula je u plač.

O turbulentnom periodu progovorila je na Instagramu i priznala da prolazi kroz vrtlog emocija posljednjih tjedana te da ju je pandemija učinila zbunjenom.

“Danas sam ležala na suncu i plakala u ručnik. Osjetila sam da to moram izbaciti, ponekad je u redu tako se osjećati”, napisala je uz selfie na kojem pokazuje rastući trbuh.

Zbog zatvorenih granica neće je moći posjetiti roditelji, ni sestra.

“Znam da se situacija mijenja iz dana u dan i da će možda sve biti drugačije do srpnja, ali ako ne smanjimo rast krivulje, može se i pogoršati, tko zna”, dodala je. 

Obratila se budućim majkama koje osjećaju isto i pokušala ih ohrabriti da zajedno počnu razmišljati o nekim ljepšim temama pa ih je pozvala da podijele što čekaju s nestrpljenjem.

“Zahvalna sam za svaki osmijeh i sreću koji me preplave kad osjetim udarac bebe, a ne mogu dočekati da zagrlim to minijaturno biće koje smo napravili moj suprug i ja”; zaključila je Bullen kojoj je termin porođaja u srpnju 2020.

Pročitajte više