TV voditeljica: ''Sin ne želi da imam dečka pa ću ostati sama do njegove 15. godine''

MNOGIM rastavljenim roditeljima jedan od najvećih problema predstavlja kako i kada ponovno nastaviti izlaziti a da to ne utječe na njihovu djecu. I dok jedni ne smatraju da njihova djeca imaju bilo kakve veze s tim, britanska TV voditeljica Josie Gibson kaže da joj traženje ljubavi nije opcija jer se želi u potpunosti posvetiti svome sinu.

Kako donosi The Sun, ova 37-godišnja mama planira biti sama barem dok joj njezin četverogodišnji sin Reggie za to ne da dozvolu.

''Tek kad on navrši 15 godina i započne živjeti svoj život, možda tada pronađem nekoga. On i dalje spava sa mnom u krevetu i mislim da bi naprosto poludio da netko drugi uđe u moj krevet. Neki dan sam ga pitala kad će prestati spavati sa mnom u krevetu, a on je odgovorio kad mu bude 18'', ispričala je voditeljica koja misli i kako njezino izlaženje ne bi bilo pravedno niti prema njezinom sinu, ali ni potencijalnom izabraniku.

''Često zbog ovoga dobivam negativne komentare i znam da nekima zvuči čudno, ali ja toliko volim Reggieja da ništa nije ni blizu tome. Znam da je to druga vrsta ljubavi, ali toliko sam zaljubljena u njega da želim samo s njim provoditi svoje slobodno vrijeme. Dakle, kad bih sada upoznala nekoga, on bi bio zakinut, a to po mome mišljenju nije nešto što želim'', dodala je Josie.

Pročitajte više