Video vojnika koji je iznenadio ženu nakon porođaja će vas rasplakati

Foto: Facebook

SUPRUGE vojnika navikle su raditi sve same. Ali Cydney Cooper je svog supruga Skylara trebala više nego ikad nakon što je zbog komplikacija uzrokovanih gripom prerano rodila blizanke.

Cydney se oporavljala od carskog reza i gripe te brinula o njihova dva starija sina, a istovremeno provodila vrijeme s kćerima koje su bile smještene na odjelu intenzivne njege. Bila je iscrpljena i uplašena, a njen suprug se nije trebao još tjednima vratiti iz Kuvajta.

“Pisala sam mu poruku 12 dana nakon porođaja o tome kako napreduju i pokušavala se sjetiti svakog detalja. Pogledala sam prema gore i ugledala Skylara. Šok, olakšanje i nevjerica. Sve me odjednom pogodilo i konačno sam zaplakala”, prepričala je Cydney koja na snimci, koja je postala viralni hit, sjedi s bebom u naručju, a suprug joj prilazi s leđa kako bi je iznenadio.

Video je snimljen zahvaljujući članu obitelji koji je znao za iznenađenje koje priprema Skylar, a do sada je pregledan više od devet milijuna puta.

“Suprug mi nije bio doma, prerano sam rodila blizanke, imala sam gripu, bila sam prestravljena zbog svega”, izjavila je Cydney koja ima same riječi hvale za osoblje bolnice u kojoj je rodila, koje joj je neizmjerno pomoglo.

Pripadnici američke vojske imaju pravo koristiti deset dana do tri tjedna odmora nakon što postanu roditelji.

Pročitajte više