Žena otkrila što joj je dečko rekao na porodu i podijelila ljude

GEORGIA DEVEREUX iz Australije rodila je sretnog, zdravog dječaka početkom ove godine. U videu na TikToku prisjetila se šokantnih izjava svojega dečka, a njen video postao je viralan s više od 4 milijuna pregleda.

Premda treba imati razumijevanja prema muškarcima koji prisustvuju porođaju, dio Georgijinih pratitelja smatra da za drskost njenog dečka ne postoji opravdanje i da je prešao granicu dobrog ukusa. Drugi su mu bili blagonakloni i smatraju da je vrlo duhovit.

@georgia.devereux

but was I being a sweet girl? absolutely not

♬ Sweet Giirrrrllll face beat x Father Philis - Phil

Dok se ona mučila rađajući dijete i ne osjećajući vlastite noge, on se žalio da mu je WC daska u toaletu neudobna za noge. Dalje je komentirao kako se jedva čeka odmah otuširati čim sve završi, a ona se našalila: "U redu, idući put ti rađaj dijete."

Nakon što je njihov sin došao na svijet, njezin dečko, koji je pokušavao pružiti podršku, uzviknuo je: "Uspjeli smo, dušo", a ona ga je ispravila: "Ne, ja sam uspjela." Također joj je rekao da je dječak jako težak, a ona je promislila kako to ona najbolje zna jer ga je 9 mjeseci nosila u utrobi.

Novopečeni tata žalio se kako je umoran i pospan jer je probdio cijelu noć, premda je ona prošla to što i on i povrh svega trudove i bolove koji su trajali satima. Ona naravno ima i jedan za njega kompromitirajući dokaz – fotografiju na kojoj se vidi da on drijema pored sina.

Neki korisnici TikToka ostali su zapanjeni komentarima koje joj je dečko dao, a netko je napisao: "Djevojko, tako mi je žao. Zaslužuješ bolje."

"Ja sam bijesna", primijetila je jedna korisnica.

"Oh, tako mi je žao što nema nimalo empatije", dodao je netko.

Bilo je i onih koji su vidjeli smiješnu stranu videa, a najviše su se šalili s tim što je on ležao u krevetu i držao bebu na jednoj od fotografija, dok ona stoji na nogama.

Georgia je odgovorom potvrdila da je ipak ponosna na njega zbog sjajnog pristupa za vrijeme porođaja potvrdivši da je cijelo vrijeme pokušavao nasmijati i opustiti da bi joj bilo lakše.

Pročitajte više