Ženu izbacili iz trgovine jer je pokušala platiti slatkiš koji je dijete ukralo

Foto: 123RF

ŽENA je izbačena iz lokalne trgovine nakon što je njeno jednogodišnje dijete ukralo slatkiš. Čim je shvatila da je djevojčica uzela poslasticu s police, htjela ju je platiti, no osoblje je odlučilo pozvati policiju. 

"Povela sam jednogodišnju kćer u nabavku, kao i inače. Bila je u kolicima i pokraj blagajne je s police uzela slatkiš te se njime igrala. Ja sam pakirala stvari u vrećice i nisam to uočila dok nismo krenule prema izlazu. Stavila je slatkiš u plastičnom omotu u usta, pa ga nismo mogli vratiti. Nitko to nije uočio, ali ja sam se odlučila vratiti i platiti", prepričala je svoje iskustvo na Redditu majka.

Potom se vratila do blagajne i objasnila što se dogodilo.

"Rekla mi je da pričekam, uzela je telefon u ruku i zamolila me je da se strpim dok netko ne dođe. Pojavila su se dva zaštitara i počela pregledavati moje vrećice te su me tražili da pokažem račun", dodaje. 

Počela je ispitivati što se događa. 

"Oni su provjeravali svaku stvar na računu i rekli su mi da je riječ o manjoj krađi, pa da ipak neće zvati policiju, već me samo izbaciti iz trgovine", tvrdi. 

Incident se zbio u Njemačkoj, a žena sad ima zabranu pristupa trgovini, pa u nabavku do prvog idućeg dućana mora autobusom. 

"Zvuči kao da trebaš razgovarati s voditeljem te poslovnice", "Puno trgovina ima nultu stopu tolerancije na bilo kakav oblik krađe, ali ovo se ne bi trebalo tako gledati, jer si se vratila i pokušala platiti", komentirali su ljudi.

Pročitajte više