Zvijezda serije Teorija velikog praska postala je majka

Foto: Instagram 

JOŠ jedna zvijezda planetarno popularne serije Teorija velikog praska postala je mama, što je ovih dana otkrila na svom Instagram profilu. 

Riječ je o Melissi Rauch, poznatijoj kao Bernadette, koja je u ponedjeljak postala mama djevojčice Sadie. Time se pridružila kolegici Mayim Bialik, koja ima dva sina u dobi od 9 i 12 godina, dok se njihova treća kolegica Kaley Cuoco početkom mjeseca zaručila.

Mellisa i njezin muž, pisac Winston Rauch, u srpnju su otkrili kako očekuju bebu, međutim, kako je 37-godišnja glumica prije ove trudnoće imala pobačaj te se bojala kako će proteći trudnoća, par je dugo šutio o očekivanju prinove. 

Srećom, ovog puta nije bilo problema, a s koliko su se strahova susretali Melissa je otkrila u postu u kojem je objavila da je postala sretna majka djevojčice Sadie Rauch te mislima dodala: "Nikada neću uzeti zdravo za gotovo težak put koji je iza nas, a svima vama koji ste bili dio našeg teškog puta, šaljem obilje ljubavi - danas i uvijek." 

Fanovi su odmah krenuli čestitati, a među njima se javila i žena koja joj je poručila: "I ja sam pobacila, a tvoji su mi članci, kad si pisala i pričala o tome, pomogli da preživim to teško razdoblje. Zato sam jako sretna što ste vi uspjeli dobiti svoje 'dijete duge'.''

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz teorija velikog praska, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: teorija velikog praska.
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više