6 stvari koje možeš napraviti za svoj izgled dok gledaš serije

Foto: weheartit, Pinterest

HLADNOĆA i snijeg tjeraju nas da zimske dane provedemo u stanu, no to ne znači da je ok zanemariti izgled i stopiti se s kaučem.

Vrijeme koje provodiš gledajući svoje omiljene serije odlično je za učvršćivanje tijela te njegovanje kose, lica i noktiju.

Spoji ugodno s korisnim i iskoristi vrijeme provedeno pred televizorom za uljepšavanje. Evo što sve možeš raditi:

1. Stavi masku na lice

Za vrijeme hladnih dana, vlaga je iznimno važna. Svakih nekoliko dana stavi domaću ili kupovnu masku na lice dok gledaš omiljenu seriju.

2. Učvrsti guzu i trbuh

Počele su reklame? Super! To ne znači da se trebaš primiti mobitela već da je vrijeme da ustaneš i napraviš vježba za guzu ili trbušnjake! Kad počne serija, slobodno se vrati na kauč. Mi obožavamo ove "stojeće trbušnjake". ;)



3. Nahrani ruke i nokte

Želiš li izbjeći pojavljivanje zanoktica, moraš se potruditi da ruke nikad nisu suhe, baš kao i područje oko noktiju. Dok gledaš tv, u nokte i kožu oko noktiju umasiraj ulje za zanoktice, a u ruke hranjivu kremu.

4. Gimnastika lica

Možda ti je lice sada mlado i zategnuto, no kad pređeš tridesetu, itekako će te mučiti opuštanje tonusa lica. Žene koje su prešle 25. nekoliko puta tjedno bi trebale izvoditi ovu jednostavnu vježbu za zatezanje lica - glumi da izgovaraš slovo E, a zatim skupi usne kao da izgovaraš slovo O.  Dok gledaš serije, svakako izdvoji par minuta za ovu vježbu.


5. Vježbaj uspravno držanje

Ako se uspiješ natjerati da uspravno sjediš dok si na kauču, uskoro ćeš se uspravno držati cijelo vrijeme.

6. Izbijeli zube


Koristiš li trakice za izbjeljivanje zubiju, ovo je pravo vrijeme za njihovo nanošenje.