A novi dečko? Selena Gomez se u toples izdanju ponovno raspričala o Justinu!

Foto: V, Instagram

TO baš i nismo očekivali od nje.

Iako znamo da Disneyjeva zvijezda Selena Gomez odavno nema veze s Disneyjem, pomalo su nas iznenadile toples fotke za novo izdanje časopisa V.
 
Selena je na njima maštu muškog djela čitatelja zagolicala i uskim kratkim trapericama te pokazala kako itekako vodi brigu o svom tijelu. Osim toga, mlada glumica i pjevačica progovorila je i o bivšem dečku Justinu Bieberu, iako nigdje nije spomenula njegovo ime.
 
 
"Drugi put će biti drugačije. Tada sam imala 18 i to je bila moja prva prava ljubav. Kad si mlad, govore ti toliko puno stvari. Gotovo da smo mislili kako imamo samo jedno drugo i da je cijeli svijet protiv nas. Bilo je čudno, ali nevjerojatno. Ne bih to nikad mijenjala. No, živiš i učiš", započela je te priznala kako je jako patila nakon prekida.
 
 
"Nekoliko mjeseci sam bila depresivna i nisam puno izlazila iz kuće, Bilo mi je puno lakše zamoliti nekoga da ode do dućana, kako me paparazzi ne bi slikali. Prilično sam se izluđivala tada, no sada je napokon sve u redu."
 
 
Čini se kako joj nova veza s mlađahnim DJ Zeddom itekako pomaže po tom pitanju, jer Selena izgleda odlično. No, možda je vrijeme da prestane pričati o Justinu.
 
Što vi kažete?