Čarobna XXL vesta za sve prigode

Foto: weheartit, fancypants

PROLJEĆE još uvijek nije stiglo, tako da su vuneni materijali i dalje vrlo poželjni. Zbog toga je jedan od najzanimljivijih odjevnih komada definitivno prevelika vesta. Ona ne mora nužno biti vunena, može biti i od finog pamuka, a nositi je možeš zaista kod svih prilika.



XXL vesta sjajno paše uz tajice, hlače u svim bojama, ali i na suknje. Ispod nje možeš isfurati i košulju i dodati razne zanimljive statement ogrlice. XXL vestu možeš kombinirati s tisuću različitih stilova i to je razlog zašto je istovremeno vole i šminkerice i alternativke, ali i djevojke kojima trendovi ne predstavljaju ništa, nego ih nose jednostavno zato što su udobne i lako ih kombiniraju. Još veću prednost ima što je široka na pravim mjestima, tako da može sakriti sve male nedostatke svake djevojke i zato jednako dobro stoji svim djevojkama bez obzira na njihovu građu.

Za dnevne kombinacije predlažemo da je kombiniraš sa odjećom zemljanih nijansi zajedno s gležnjačama ili tenisicama sa skrivenom petom, a kao poželjan dodatak svakako odaberi neki detalj sa zakovicama ili metalni nakit.

Večernje kombinacije s XXL vestom mogu biti još zanimljivije, osobito ako ju spojiš s kožnim tajicama, staviš crveni ruž i sve to zaokružiš cipelama na petu. Uz sve to, dovoljan će ti biti neki mali clutch.