Damjan Rudež izazvao Indexovu kolumnisticu Andreu Andrassy na ice bucket challenge: Pogledajte što je napravila!

Foto: Screenshot Video

I NAŠA kolumnistica Andrea Andrassy, koja stoji iza kolumni pod nazivom "Dnevnik gradske cure" pristala je na "ledeni izazov"! No duhovita komičarka odradila ga je na sebi svojstven način, s malim pomakom!

Na "ledeni izazov" izazvao ju je košarkaš Damjan Rudež, a Andrea je na sebe je umjesto ledene vode "izlila" papiriće s adresom web stranice kojoj se može donirati novac za borbu protiv amiotrofične lateralne skleroze, i naglasila kako se ne moramo polijevati vodom da bismo pomogli u ovoj globalno raširenoj akciji.

Video je objavila na svojoj fan stranici na Facebooku te dodala: "Gospodin Damjan Rudež, challenge accepted! Znam da ima puno ekipe koja okreće očima na ove čelenđe, i to je ok, lijepo je dok vam motoričke funkcije to još uvijek dopuštaju. Okretali očima ili ne, broj osoba koje su zahvaljujući ovoj akciji naučile što je ALS je jako velik, skupljeno je preko 15 milijuna dolara, i znam da mojih 40 dolara nije puno, ali nije ni za bacit. Plus, MOKRI IGOR VORI. Don't hate - donate."

Psst! Da ne ostane suha se pobrinuo njezin kolega Damon Balenović, koji joj je u dogovoru s ekipom s Prvog radija odlučio priuštiti ledeni tuš!