Je li tvoj dečko priljepak?

PRILJEPCI su vjerojatno najgora vrsta muškaraca: Iako bi neke žene htjele da njihovi tipovi provode više vremena s njima, sigurni smo da bi se u društvu  priljepka brzo predomislile. Oni su naporni, vješti i ponekad neprimjetni, a često će svoje nesigurnosti iz svojeg, pretvoriti u problem svoje cure. Ovo su znakovi da je tvoj tip priljepak:

1. Poludi kad se ne javiš

Iako mobiteli obećavaju dostupnost u bilo kojem trenutku, to ne znači da ćeš se moći javiti na svaki njegov poziv. Normalni muškarci to razumiju, ali priljepci ne. Kad mu se ne javiš, kroz glavu će mu proći jako puno stvari, poput toga gdje si, s kim si, što radiš i zbog čega mu se ne javljaš, i vjerojatno će zaključiti da ga varaš. Dok će drugi pretpostaviti da se ne možeš javiti ili jednostavno nisi čula mobitel, priljepak će stvarati dramu tamo gdje je (vjerojatno) nema.

2. Ne voli kad izlaziš


Realno, niti jedan dečko neće biti oduševljen kada te vidi sređenu i zna da ideš u klub sa svojim curama, jednako kao što ni tebi neće biti svejedno u obrnutoj situaciji. Normalan dečko će ti kroz šalu reći da se paziš drugih tipova, ali znat će da ti može vjerovati. Priljepak će opet napraviti dramu, ucjenjivati, moliti te da ostaneš kod kuće ili čak ponuditi (uvjetovati) da on ide s tobom.

3. Nema svoj život

U vezi je potrebno napraviti kompromis: Ti ćeš se malo manje družiti s frendicama i žrtvovati neke slobodne trenutke kako bi mogla biti s njim, a isto vrijedi i za tvog dečka. Priljepci, s druge strane, u vezi vide samo svoju djevojku: Ona im je jedino društvo i jedina zanimacija, a to ujedno znači da on ne mora žrtvovati ništa, jer je uvijek orijentiran samo na tebe. U svaku novu vezu ulazi bez prijatelja i ljudi oko sebe pa će tvoj kompromis značiti odricanje svih prijatelja, jer ćete tek tada biti jednaki. U njegovim očima postojiš samo ti, što nikako nije zdravo.

4. Voli te iznenaditi


Žene vole iznenađenja, ali pod time mislimo počišćenu kuhinju, izlet ili neki poklon. Priljepak voli iznenaditi ženu tako da je uhodi i iznenadi svojim dolaskom. Tvoj ženski izlazak tako bi se mogao pretvoriti u izlazak za cure, plus tvoj dečko, a kave s muškim frendovima možeš odmah zaboraviti.

5. Ispituje tvoje osjećaje

Ti znaš da ga voliš, govoriš mu da ti je stalo, ali njemu to nije dovoljno. Svaki tvoj spontani izljev ljubavi dočekat će s protupitanjem, primjerice: "A zašto me voliš", a nije isključeno ni to da ti neće vjerovati ako mu dovoljno dobro ne objasniš. Priljepci su jako nesigurne osobe, kojima djela ne znače puno, već se povode za riječima.