Teme koje treba izbjegavati na prvom spoju

Teme koje treba izbjegavati na prvom spoju

Foto: Wrangler

PRVI spojevi su dovoljno stresni, a trebaš pustiti da razgovor teče prirodno, ove je teme dobro izbjegavati:

1. Bivše ljubavi


Jednako kap što ti ne želiš slušati priče o njegovoj bivšoj, njega ne zanimaju zgode s tvojim bivšim. Zašto ste prekinuli, kakav je bio u krevetu i na koji si mu se način osvetila nije prikladna tema za novog tipa, jer će pobjeći glavom bez obzira.

2. Brak


Tvoja stajališta o braku mogu biti super, ali on će na sam spomen ove riječi dignuti zidove oko sebe i staviti te u isti koš sa ludim curama koje se samo žele udati. Na prvom spoju nije dobro pričati o dalekoj budućnosti: Možete eventualno planirati drugi spoj, i to je to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
3. Tvoje tjelesne funkcije

Ako si dobila mengu, to slobodno možeš podijeliti s frendicama, ali tip s kojim se nalaziš prvi puta ne mora znati što se događa u tvom tijelu. Dečki vole cure koje se ne srame biti otvorene, ali ovo je previše informacija.

4. Vrijeme

Brak i budućnost su previše osobne teme, a razgovor o vremenskim uvjetima je upravo suprotno: Ako pričaš s njim o biometeorološkim prilikama, tip će pomisliti da ti je jako dosadno, a i on će se dosađivati.

5. Prigovaranje


Tvoj loš dan ga sigurno neće ostaviti ravnodušnim, ali ako cijelu večer pretvoriš u prigovaranje o tome kako ne voliš svoj život i kako te svi živciraju, i njegov će dan postati loš. Ako nisi raspoložena za spoj, radije ga otkaži, jer nitko ne želi slušati tuđe gunđanje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara