Prvi spoj i Facebook: Nekoliko pravila

Prvi spoj i Facebook: Nekoliko pravila

Foto: shutterstock

UPOZNALI ste se, odlučili izaći na spoj, a tvoj Facebook te zove i moli da to podijeliš sa svima? Ako ne želiš djelovati očajno, neke stvari na Facebooku trebaš izbjegavati kada je riječ o novom tipu:

1. Neka on pronađe tebe


Samo zato što ste se jučer odlično proveli u klubu ne znači da ga odmah moraš dodati među prijatelje. Ako ste stvarno dobro započeli, neka on pronađe tebe. Tako ćeš djelovati manje zainteresirano, što će njega jako zaintrigirati. Ne kažemo da ga ne smiješ špijunirati preko profila, samo ga nemoj odmah dodati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. Nakon spoja...

Nemoj odmah odjuriti na Facebook i podijeliti sve detalje vaše večeri, čak nemoj ni stavljati indirektne statuse koji će mu biti jako prozirni. Ako želiš djelovati cool, najbolje je da tu večer ne stavljaš ništa na svoj profil, a ako baš moraš, stavi link neke pjesme koja može i ne mora označavati tvoje trenutne osjećaje.

3. Zadrži privatnost

Znamo da ti je zgodan, i svjesni smo da bi najradije svima nabijala na nos s kim si trenutno, ali to ne znači da odmah moraš stavljati njegove slike na Facebook. Privatnost je jako važna, a ako ga odmah označuješ na slikama ili u statusima kojima još govoriš kamo te odveo, narušavaš njegovo pravo za privatnim životom. Uostalom, nitko ne garantira da ćete dugo biti zajedno, pa radije pričekaj neko vrijeme sa objavljivanjem slika, kako ih kasnije ne bi morala brisati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara