Kristen Stewart preotela dečka američkoj ljubimici Jennifer Lawrence?!

Foto: JLP

KRISTEN Stewart teško da će se riješiti epiteta otimačice muškaraca, ako se ovaj trač pokaže istinitim.
 
Zvijezda "Sumraka" ovih dana promovira svoj novi film "Equals", a kolega joj je mladi glumac Nicholas Hoult, poznatiji i kao bivši dečko američke miljenice Jennifer Lawrence. Iako glumac još uvijek nije potvrdio da je ponovno prekinuo sa slavnom Jennifer, u holivudskim krugovima se već naveliko počelo šuškati o tome kako između njega i Kristen postoji nešto više od kolegijalnosti i prijateljstva.
 
Šuškanja su počela kada su glumci uhvaćeni na sushi večeri u Tokiju, tijekom snimanja spomenutog filma, a dodatnu sumnju pobudio je gotovo uvijek rezervirani Nicholas, kad se raspričao o kemiji između njih dvoje. "Uvijek je čudno kad ti narede da se ti i filmska partnerica zaljubite. No, ovaj put okruženje je bilo jednostavno. Kristen je odlična glumica, kraj nje sam bio opušten i učinila je moj dio posla lakšim."
 
 
Kristen je na to odgovorila u svom prepoznatljivom stilu: "Ne mogu ga podnijeti." Ah, Kristen, tu smo igru vidjeli već toliko puta...
 
Podsjetimo, Jennifer Lawrence i Nicholas počeli su se viđati 2011. godine, a nedavno su prekinuli po drugi put zbog "prenatrpanih rasporeda".