Ljubavi ipak nije došao kraj: Cara i Michelle i dalje se vole

Foto: JLP, Instagram

IAKO su se još nedavno strani mediji raspisali o prekidu Care Delevingne i Michelle Rodriguez, čini se kako su cure riješile sve probleme.

Iako se dvadesetjednogodišnja Cara ovog tjedna zabavljala u Cannesu bez Michelle, prema pisanju Daily Maila, glumica će se pridružiti manekenki ovog vikenda u Marakešu, gdje se udaje njezina starija sestra Poppy.
 
"Svi misle da su prekinule, ali to nije istina. Obje idu na Poppyino vjenčanje ovaj vikend i jako se vesele druženju s obitelji i prijateljima", otkrio je nepoznati izvor.
 
Podsjetimo, cure su prvi put uhvaćene zajedno u siječnju ove godine, a zatim su uslijedile slike s romantičnog odmora u Meksiku, a potom s Kariba i iz Miamija. Michelle je Caru bodrila i u Parizu na Fashion Weeku, a cure su o svakom svom koraku obavještavale javnost putem svojih profila na Instagramu. Inače, par je upoznala slavna Rihanna na jednom tulumu.
 
Posljednjih tjedana nisu niti jednom uhvaćene skupa, a svijet su preplavile i slike druženja slavne manekenke i Aymeline Valade u Cannesu, zbog čega se nagađalo kako je ljubavi s Michelle definitivno došao kraj.
 
No, čini se kako je ona jača nego ikad prije.