Planira li te ostaviti? Nekoliko znakova da tvoj dečko smišlja način za prekid!

Foto: Elle

NE ZNAMO je li prekid bolje očekivati ili je bolje kada dođe iznenada, ali ako si jedna od onih koja voli stvari znati unaprijed, ovo su znakovi da tvoj dečko možda stvarno planira prekid.

Jako je zaposlen
 
Raspored mu je do nedavno bio podložan promjenama i uvijek bi pronašao način da te vidi, a sad više uopće nema vremena? Možda je stvarno zaposlen, ali i najzaposleniji ljudi pronađu vrijeme za svoju bolju polovicu - osim ako ju više ne smatraju svojom boljom polovicom.
 
Promijenio je sliku profila
 
Iz slatke, simpatične slike na kojoj ste zajedno ili jednostavno simpatične slike na kojoj se glupira u nešto… više seksi? Čini se da mu je opet važno da ga druge žene počnu doživljavati kao privlačnog muškarca.

Živciraš ga
 
Tvoje male, slatke sitne mane koje su mu prije bile simpatične, odjednom su ga počele živcirati? Izgleda da te prestao idealizirati, a ako mu sve jako ide na živce, znači da mu i ti ideš na živce.
 
Ne odgovara na poruke
 
Prije si uvijek mogla računati na odgovor, a sada te pušta da čekaš satima, ili uopće ne odgovara, a znaš da nije toliko zaposlen? Vjerojatno mu se više ne da truditi, što je jedan od prvih znakova da razmišlja o prekidu.
 
Ponaša se čudno
 
Živčan je kad ste zajedno, ne želi pričati o stvarima o kojima ste inače uvijek pričali, i jednostavno se čini da bi radije bio negdje drugdje? Vjerojatno zato što bi stvarno radije bio negdje drugdje.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara