Lovac na žene: Kako ga prepoznati (i izbjeći)

Foto: Screenshot Youtube

NEKI muškarci traže vezu, neki neobavezan flert, a nekima je važno samo uloviti ženu i natjerati ju da se barem malo zaljubi prije nego što ju zamijene nekom drugom.  Stručnjakinja za veze Julie Spira upozorava na tzv. "lovce na žene" - oni su zgodni, šarmantni, i nemaju se nikakvu namjeru zadržati do jutra. Evo kako prepoznati lovca na žene.
 
Savršen je
 
Kod većine muškaraca možemo pronaći barem jednu manu kada prvi put razgovaramo s njima, ali lovac na ženu je stručan u svom poslu i zna kako se predstaviti savršenim. Žena to neće ni primijetiti, čak štoviše, pomislit će da je pronašla onog pravog - barem do sljedećeg jutra.
 
Koristi oružje dodira
 
Tebi će se možda činiti da te slučajno dodirnuo po koljenu ili po ruci dok je posezao za svojom čašom, a kad te obujmi oko struka kako bi prošao pored tebe, nećeš ni sanjati da je to sve dio strategije. Većina muškaraca je na početku ipak malo suzdržanija, a muškarac koji se tako "slobodno" ponaša vjerojatno to radi toliko često da mu je prešlo u naviku.
 
Sluša sve o tebi
 
Znamo, zvuči savršeno, zar ne? Ne želimo da misliš da nisi zanimljiva, ali svaki lovac na ženu zna da je najbolji način za impresioniranje žene upravo to - pustiti ju da priča o sebi. On će tako imati sve informacije koje želi imati, a ti o njemu nećeš znati ništa. Savršeno za bijeg kada mu bude potreban.
 
Upečatljiv je
 
Lovci na žene su uvijek upečatljivi u društvu. Neki od njih će imati smiješnu kravatu koja plijeni poglede, neki će odabrati zanimljiv šešir, a neki će samo biti jako glasni. Lovac na žene je vrlo često kamufliran kao simpatični tip iz ekipe, a prestaje biti simpatičan čim shvati da te ima.
 
Ignorira te
 
Normalan muškarac će pričati s curom koja mu se sviđa i pokazati joj da mu je zanimljiva. Onaj koji lovi će ju ignorirati u grupi prijateljica i pričati sa svima, samo ne s njom. Time traži reakciju, a ako ju dobije, zna da je na pravom putu.