Najčešće greške u vezi: Radiš li ih i ti?

Najčešće greške u vezi: Radiš li ih i ti?

Foto: Screenshot 

STRUČNJAK za veze Bob Grant ima loše vijesti za nas - većina žena radi iste greške kada je u pitanju veza, a jako ih je malo svjesno da ih rade. Ipak, dobra vijest je da ćeš, jednom kad ih osvijestiš, te greške ubrzo prestati raditi. Ali vratimo se na prvi korak, osvješćivanje. Ovo su najčešće greške koje radimo.

Izmišljanje isprika za njega
 
Toleriranje nečijih mana je jedno, ali konstantno traženje isprika za nekoga tko se očito ne ponaša onako kako bi trebao - e to je već nešto sasvim drugo. Ako si u vezi u kojoj stalno smišljaš opravdanja za loše stvari koje radi tvoj dečko, ne činiš nikome uslugu. 
 
Otkrivanje osjećaja
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prerano, previše. Postoji vrijeme kada je sasvim ok reći tipu da si zaluđena njime, ali za većinu je žena sasvim nejasno kada je to vrijeme. Primjerice, prosječna će žena već nakon prvog seksa početi razvijati osjećaje prema muškarcu i ponašati se u skladu s time, što ne bi bio veliki problem da muškarac osjeća istu stvar. Oni s osjećajima kreću kasnije, a ako im se žena prerano otvori, to ih zna uplašiti.

Očekivanje nemogućega
 
Očekivati da ćeš promijeniti dečka je u najmanju ruku nadobudno. Naravno da možeš mijenjati sitnice, ali esenciju ne možeš promijeniti, a upravo to je ono što mnoge žene rade. Muškarci rijetko popuste, a očekivanja postaju nešto zbog čega smo na kraju jako razočarane. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara