Ludo zaljubljena ili jednostavno - luda?

Foto: Screenshot Youtube
 
LJUBAV čini čuda. Zbog nje smo sretniji, poletniji, čak uspijevamo zaboraviti na nečije nedostatke koji bi nam inače smetali… Ali ima i nuspojave. Neke žene zbog ljubavi doslovno postaju lude cure, iako to često ne primjećuju. Ako radiš neke od ovih stvari, možda bi se trebala malo spustiti na zemlju.
 
On je tvoj prioritet…
 
… a ti njegova opcija. Nije loše staviti nekog na prvo mjesto, ali ako je sve što radiš podređeno njemu, a on djeluje nezainteresirano prema tebi, vjerojatno malo pretjeruješ.
 
Uhodiš ga
 
Znaš gdje je bio, s kim, kada, i sve njegove planove za kasnije? Ovo je malo čudno ako mu nisi šefica, a još čudnije ako ti sve te stvari nije ispričao sam. Uhođenje ima svoje prednosti, ali ako postane pretjerano, može ti uništiti vezu.
 
Pričaš samo o njemu
 
Na početku je slatko, a tvoje frendice znaju da je to samo faza, pa nekako trpe. S vremenom jednostavno postaje naporno, a ako si se već uhvatila da o njemu pričaš i potpunim strancima, vrijeme je da se zaustaviš.
 
Zoveš ga kada je zaposlen
 
Lijepo je nazvati nekoga samo da ga čuješ, ali ako konstantno zivkaš dečka i smetaš ga kadznaš da je zaposlen, počet ćeš mu ići na živce.