Seks po pravilima: Što žene žele u krevetu?

Foto: Purple

ŽENE su komplicirane, barem će tako reći svaki drugi muškarac, i neće biti potpno u krivu. Ipak, kod nekih stvari smo relativno jednostavne, primjerice u krevetu. Znamo da zvuči kao neistina, ali zapravo i nije. Treba samo znati što želimo, a ovo je lista stvari koje su najčešće na našem popisu.

Strast
 
Želimo i nježnost, naravno, ali osim toga, želimo znati da muškarac ne može bez nas. Strastveni seks nakon kojeg se moramo oporavljati nam je definitivno među najdražim stvarima.
 
Muškarac koji sluša
 
Mi točno znamo što želimo, a na muškarcu je da sazna. To nas uvijek može pitati, a ako mu kažemo same, od njega očekujemo da zapamti I za ubuduće.
 
Intimnost
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Želimo znati njegove najmračnije tajne, njegove želje i sve male, nastrane stvari koje mu se sviđaju. I onda ih želimo ispuniti.

Prljave priče
 
Možda će nam trebati malo vremena dok to ne prihvatimo, ali jednom kad počnemo pričati prljavo, želimo da i on sudjeluje. 
 
Nježnost
 
Nakon odličnog seksa, većina žena se želi osjećati zaštićeno. Zagrljaj muškarca koji ju je zadovoljio ponekad znači više i od samog seksa.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara