Najgluplji razlozi za ostanak u vezi s muškarcem kojeg ne voliš

ZNAŠ da on nije onaj pravi niti će to ikada postati. Nezadovoljna si u vezi a tvoji osjećaji su daleko od ljubavi i zaljubljenosti. No zašto ga do sada nisi ostavila? Vjeruješ li duboko u sebi da će se on promijeniti ili se možda bojiš samoće?

Zbog obitelji

Žene često znaju naći i najgluplje razloge kako bi opravdali muškarca pa su tako na vrhu ljestvice najglupljih razloga obitelj i prijatelji. On se sviđa tvojima, ti si super s njegovima, tvoje frendice ga vole! Kako sada svima obznaniti da je vaša veza završila? Situacija nije nimalo zavidna i bit će teško, no u ovom slučaju ne radi se o njima već isključivo o tebi, a prebacivanje krivnje na obitelj nije nikakvo rješenje.

Neću naći boljeg

Svjesna si njegovih mana i da vaša veza ne funkcionira baš najbolje, no također si svjesna da boljeg od njega ne možeš naći te da je najbolje da prihvatiš činjenicu da nikad nećeš biti potpuno sretna. Ovo je razmišljanje kojeg se drže mnoge cure koje zapravo nemaju dovoljnu dozu samopouzdanja, hrabrosti i ljubavi prema samoj sebi te se zadovoljavaju s malo boljim od najgoreg.

Ne želim ostati sama

Strah od toga da ćeš do kraja života ostati sama i umrijeti sa svojih pet mačaka je najgori razlog za ostajanje u lošoj vezi. Nikad ne možeš znati što te zapravo čeka dok ne probaš. No, ako i ostaneš s njim, postavi sebi pitanje "zašto mislim da će mi s takvim frajerom biti bolje nego samoj"?

Promijenit će se

Žene nikako da prestanu vjerovati u ovu bajku. Prava istina je da jedino što na njemu možeš promijeniti je frizura i stil odijevanja, no njegov karakter će uvijek ostati isti. Ne daj se zavarati na trenutke da ti je pošlo za rukom. Ili ćeš prihvatiti situaciju kakva jest ili ćeš ga ostaviti, svi pokušaji da ga promijeniš na kraju će biti samo gubitak vremena.

Potrebna sam mu

Svjesna si činjenice da će biti izgubljen ako ga ostaviš. Navikao je na tebe i potpuno je ovisan o tebi, a ti si na sebe preuzela gotovo pa ulogu majke. Ako to nije ono što tražiš od veze i što te ispunjava, nemoj dozvoliti da te osjećaj krivnje ili potrebe zadrži u lošoj vezi.