Najljepše haljine za božićni party

Foto: ASOS, weheartit

VEĆ desetak dana prije Božića možemo reći da nas hvata predbožićna groznica. Mahnito kupujemo poklone, svi smo odlično raspoloženi i iščekujemo Badnju večer, kićenje bora i taj predivan osjećaj zajedništva i ljubavi. No, negdje uz sve to moramo ugurati i plan za božićni party koji se ne propušta! Upravo zbog toga donosimo nekoliko ideja za haljinu u kojoj ćeš biti zapamćena!

Haljina na jedno rame

I ove godine haljine na jedno rame su na samom vrhu modnih odabira jer su ženstvene i posebne, osobito one koje imaju jedan dugi rukav. Pošto ih u high street dućanima imamo zaista mnogo na izbor, vjerujemo da će svaka od vas pronaći materijal koji traži, bio to baršun, pamuk ili nešto sasvim treće.



Haljina s mašnom

Mašna kao detalj na haljini za božićni party je i više nego zanimljiv izbor, samim time što je to jedan od najčešćih božićnih ukrasa, a tvojoj će haljini dati poseban božićni štih i maštovitost, osobito ako je haljina malo više otvorena na leđima i ako je mašna velika.



Svjetlucava haljina

Iako je nakon božićnog partyja ubrzo novogodišnji za koji je specifično da se što više svjetlucaš, nije naodmet odabrati svjetlucavu odoru ni par dana ranije. Time ćeš doći do izražaja pod svjetlima reflektora, a i dućani su prepuni različitih haljina sa šljokicama, tako da ćeš vrlo lako pronaći svoj jedinstveni primjerak.



Crna haljina


S haljinom crne boje ne možeš fulati nikada jer je mala crna haljinica oduvijek bila simbol ženstvenosti i komad koji nikada ne izlazi iz mode. Upravo suprotno, vrlo je poželjno da u svojoj kolekciji haljinica posjeduješ barem jedan primjerak male crne haljine koju možeš nositi u svim prilikama, pa tako i za božićni party jer s njom nikada ne možeš pogriješiti.