Nisi svršila? Evo kako mu to reći!

Foto: Vogue

MUŠKARCI su jako ponosni kada uspiju dovesti ženu do orgazma, što znači i da lako padnu u depresiju kada shvate da u tome jednostavno nisu uspjeli.  Ako imaš problema s postizanjem orgazma, a ne znaš kako bi to rekla svom dečku, evo nekoliko savjeta koji će ti možda olakšati stvar.
 
Nemoj krenuti negativno
 
Ako ga pitaš može li nešto napraviti drugačije, shvatit će da nešto radi krivo, što bi moglo rezultirati povlačenjem i padom erekcije. Ako tip ima osjećaj da nije dobar u krevetu, postat će još lošiji, jer će imati tremu.
 
Vodi ga
 
Umjesto da mu kažeš da ti se ne sviđa kako nešto radi, reci mu što bi voljela da napravi. Na taj način ćeš ga potaknuti da promijeni položaj ili tehniku, bez da mu otkriješ da ti se ovo što je radio dosad ne sviđa.
 
Uzmi stvar u svoje ruke
 
Ponekad nije stvar samo u njemu, nego i u tebi. Ako si nervozna, orgazam će možda izostati, a tada je najpametnije stvari uzeti u svoje ruke. Pusti ga neka te gleda kako se dodiruješ - osim što će vas to oboje uzbuditi, njemu će dati ideju kako želiš da te dira.
 
Imajte razgovor
 
Nikako prije seksa, ali nakon seksa u kojem nisi doživjela orgazam uvijek možeš započeti temu da ti ovaj puta baš nije bilo dobro kao i inače. Na taj način ćeš mu dati do znanja da si generalno zadovoljna, a on će onda biti otvoren za sugestije i briljirati sljedeći put.