Dečki te uvijek varaju? Evo kako prekinuti začarani krug!

Foto: Hugo Boss

VEĆINA žena je barem jednom imala posla s nekim tko ih je prevario, čak i ako toga uopće nisu svjesne. Ako si jedna od onih cura koja uvijek naleti na dečka koji nije vjeran, evo kako možeš prekinuti taj začarani krug.
 
Nemoj biti lakovjerna
 
Muškarci koji vole varati žene lako uoče koje su od njih lakovjerne. Neki varaju jer im se stvarno sviđa osjećaj da rade nešto zabranjeno, a upravo će takvi tražiti žene koje imaju previše povjerenja u druge. Ne kažemo da moraš biti previše sumnjičava, ali tu i tamo nije loše imati rezervu kada je u pitanju povjerenje.
 
Traži male znakove
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Kod većine nevjernih muškaraca je lako vidjeti da su skloni prevari. Neki si ne mogu pomoći pa bulje u svaku ženu koja prođe, neki otvoreno flertuju na Facebooku, neki imaju jako puno "prijateljica" s kojima se nikad ne druže ali uvijek su presretni kad ih vide… Muškarci koji varaju vole žensku pozornost, a upravo je traženje popularnosti među ženama indikator da bi mogli biti nevjerni.
 
Pitaj ga o prošlosti
 
Naravno da ti neće otvoreno priznati da vara, ali sigurno možeš zaključiti neke obrasce ponašanja po tome kako se  ponaša kad su u pitanju bivše cure. Ako se još uvijek aktivno dopisuje s njima, ako mulja kada ga pitaš zbog čega su prekinuli, vjerojatno ima sklonost zataškavanju istine i prevari.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara