Sedam najboljih vrsta poljubaca

Foto: weheartit

DANAS se sve manje ljubimo. Vremena baš i nema, a ubrzani životni tempo nas češće odmah uvuče u seks, često bez puno poljubaca. Ipak, poljupci su za većinu žena (i muškaraca koji se ne srame priznati) najdraži dio veze. Uz savjet da se ljubite češće, donosimo 7 vrsta poljupca koje najviše volimo:

Prvi poljubac

Bilo da je riječ o nekome tko ti se dugo sviđa ili nekome koga si tek nedavno upoznala, prvi poljubac uvije sa sobom nosi određenu magiju. Prvog poljupca se uvijek sjećamo, a čak i kada nije toliko dobar, bolji je od svih ostalih.

Poljubac u čelo

Kada je riječ o nekome koga samo želiš skinuti, nije najbolji, ali ako je riječ o nekome koga stvarno voliš, poljubac u čelo je nešto najslađe na svijetu. Naravno, ne izaziva napadaje strasti, ali sigurni smo da je slađi od čokolade.

Napokon poljubac

Poljubac koji daješ svom dečku koji se upravo vratio sa dvomjesečnog puta nije baš najnježniji, ali je jedan od najboljih koji postoje. Mnogi su ozlijedili svog partnera prakticirajući ovakav poljubac, ali to nije nešto što im možemo zamjeriti.
Bez riječi
Poljubac koji dolazi sasvim iznenada, a oduševljava svaki put. Najčešće se događa u klubovima kada oboje znate što se događa, ali nitko ne želi poduzeti prvi korak. Strastven, brz i neočekivan: Ovaj je poljubac nešto zbog čega se uvijek smješkamo i danima nakon.

Na kiši


Romantičan, pogotovo ako ubacimo malo drame. Iako se najčešće događa samo na filmu, ponekad naletimo na njega i u stvarnom životu. Ovo je tip poljupca koji nam potpuno skrene pažnju sa činjenice da kisnemo i da ćemo se vrlo vjerojatno prehladiti.