Muški stereotipi koji drže vodu

Muški stereotipi koji drže vodu

Foto: Blanco

STEREOTIPI o muškarcima postoje s razlogom. Istina, ponekad nas naši dečki ugodno iznenade, ali puno češće samo potvrđuju ono što već znamo:

Ne znaju pisati poruke

Čast iznimkama, ali većina ih ili loše odgovori na poruku, ili uopće ne odgovori. Muškarci više vole komunikaciju uživo, žene, s druge strane, preferiraju neizvjesnost koju nose SMS poruke. Nije problem u tome da im nije stalo do nas, jednostavno im nije toliko stalo do poruka.

Ne znaju razgovarati o osjećajima


Na stranu Dawson Leary koji u svakoj drugoj rečenici govori sve što ga tišti, većina muškaraca radije šuti. Nije stvar u tome da nemaju osjećaje, jednostavno nemaju potrebu artikulirati baš svaku emociju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žele mamu, a ne curu

Duboko u sebi, svaki muškarac želi mamu (kao što svaka žena želi tatu). Žele nekoga tko će im kuhati, voljeti ih čak i kada su užasno glupi, i tolerirati sve njihove ispade. Ali oprezno: Samo zato što žele mamu, ne znači da žele da ih kontroliramo ili opominjemo.

Ne mogu se ne okrenuti za ženom

Kao što pas ne može ne pomirisati drugog psa, muškarac ne može izdržati a da se ne okrene za lijepom ženom. U njihovu obranu, to ne znači da nas žele prevariti, nego samo da imaju oko za estetiku.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara