Što njegove seksualne maštarije govore o njemu

KAD smo čule podatak da 31 posto frajera mašta o seksu u Bijeloj kući, bile smo iznenađene. No onda smo shvatile da to vjerojatno simbolizira njihovu želju za moći i skandalom. Potaknute tim podatkom, napravile smo popis od nekoliko uobičajenih seksualnih maštarija koje imaju gotovo svi frajeri:

Seks u javnosti

On je ovisnik o adrenalinu koji žudi za uzbuđenjem, a također je i 'malo' ponosan na sebe i svoju vanjštinu. Psiholozi tvrde da se takvi frajeri pale na činjenicu da ih netko može vidjeti, odnosno promatrati.

Vezivanje

Ovakva se vrsta frajera pali na kontrolu. Vjerojatno mu je san provesti čitavu noć u igri s tobom koja će rezultirati sa nekoliko vrhunaca. Ne vjeruješ li mu dovoljno da bi mu se prepustila vezanju, dovoljno je da tvoje ruke pridržava sa svojima.

Učiteljica i učenik

Ne, ne pati za učiteljicom iz osmog razreda osnovne škole već ga takve fantazije vraćaju u tinejdžerske godine kad je seks još bio tabu tema. Također, takvom se ulogom stavljaš u moćnu poziciju koja pali mnoge muškarce jer to skida pritisak s njih i njihove izvedbe pa su više opušteni i skloniji užitku.

Seks sa neznankom

Žudi za strašću i novitetima bez odgovornosti koje dolaze sa ozbiljnim vezama. Postoji svojevrsna želja za slobodom u ovakvim maštarijama, a i skida se teret zadovoljavanja cure koju poznaje već dulje vremena.

Ludi porno pokreti

Kad ti tvoj frajer priredi mali show s pokretima koje je vidio u pornićima, probaj ne previše reagirati začuđenim izrazima lica. Pornići im ponekad služe kao inspiracija za stvari koje bi sa svojim partnericama htjeli isprobati.

Seks sa slavnom osobom

Nije čudno što mu se sviđa Kate Upton, no što znače njegove seksualne maštarije u kojima je ona glavna glumica? Ništa. Slavne su osobe privlačne i nedodirljive a njihove je fotke teško izbjeći. Na kraju krajeva, ako ti možeš razmišljati o Ryanu Goslingu, može i on o svojoj Katici.