Svemogućim botoksom do boljeg seksa

MISLILI smo da nas nakon labioplastike, vaginoplastike, "pomlađivanja" vagine i ostalih suludih zahvata, ništa više neće moći šokirati. Ali smo se prevarili!

Najnoviji hit u svijetu "dizajnerskih" vagina upravo je botoks! No ovaj put on ne igra ulogu brisača neuglednih udubina već pomaže ženama da opuste svoje vaginalne mišiće kako bi što bolje mogle uživati u seksualnim odnosima.

Nije tajna da mnoge žene pate od tzv. vaginizma, odnosno neugodnog osjećaja stezanja vanjskog dijela rodnice koji gotovo da onemogućava normalnu spolnost. Botoks opušta vaginalne mišiće i tako smanjuje neželjene grčeve i omogućava normalnu penetraciju.

Inače se vaginizam "liječi" kombinacijom dugih seansa kod psihologa i lijekova, što nerijetko rezultira neželjenim efektom, odnosno izostankom istog. No to više neće predstavljati problem!

Sve što trebate učiniti jest otići kod plastičnog kirurga i ugovoriti tretman. On će vam dati opću anesteziju i ubrizgati botoks u vaginalni ulaz, a nakon što se probudite bit ćete spremne uživati u bezbolnom i opuštenom seksu.

U Americi je testirano 78 žena, a njih 77 je promjene nabolje uočilo u roku "odmah". Nekima je potrebno dulje vremena da se stvari vrate u normalu, a to "dulje" podrazumijeva 10-ak dana. Postupak ćete možda morati ponavljati svaka tri mjeseca, no smatramo kako je to ipak mala cijena u odnosu na užitak koji ćete zauzvrat dobiti.