Top tri razloga zašto su nam geekovi neodoljivi

NEKIM je ženama na frajerima privlačno vidjeti izvježbane bicepse, drugima su napeti ćelavci, a nama - geekovi! Slijedi top 3 razloga zbog kojih ih naprosto obožavamo:

Je li u tvojim hlačama trikoder ili ti je drago što me vidiš?

Geekovi su najbolji ljubavnici jer su nesebični! Nedavno je britansko istraživanje ispitalo 2000 žena te došlo do zanimljivog otkrića. Naime, IT geekovi su proglašeni kao jednim od najseksi zanimanja. Sudeći prema ispitanicama, takvi su geekovi najmanje sebični, a i pustolovni ljubavnici. Da stvar bude bolja, 82 posto ispitanih IT geekova potvrdilo je kako im je partneričin užitak važniji od vlastitog. Uzmimo za primjer i fitness djelatnike od kojih samo 41 posto njih mari za partneričin vrhunac.

Inteligencija

Nije slučajnost da je Millhouse najbolji lik u popularnim "Simpsonima" ili činjenica da je Bill Gates još uvijek jedan od najfascinantnijih ljudi današnjice. Inteligencija je, nedvojbeno, izrazito privlačna kvaliteta, a pogotovo kad dolazi u paketu sa skromnošću. Mentalna nam je stimulacija potrebna kao i fizička, ako ne i nužnija. Kome ćemo se obratiti kad nam hard disc poželi otići u "vječna lovišta"? Nema boljeg od dečka koji ti istovremeno može složiti večeru i Android operacijski sustav!

Znaju tko su i toga se ne srame

Iako im njihova pamet nerijetko donosi i uspjeh, geekovi ostaju prizemljeni, skromni i odani svojim partnericama. Sjetimo se samo Marka Zuckerberga koji je stvorio Facebook (danas vrijedi oko 50 milijardi dolara) i nedavno oženio svoju dugogodišnju curu Priscillu Chan.